Advent Pečuh

Cijena
45 EUR / 339,05 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 17.12.2023.
17.12.2023.

Sigetvár - Pečuh

Program putovanja:

Polazak u 08:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do mjesta Sigetvárpodručje grada bilo je nastanjeno tisućljećima jer se nalazilo na važnom putu. U gradu se nalazi i najjača utvrda Južnog Zdunavlja koju je junački branio najveći hrvatski vojni junak, Nikola Šubić Zrinski, kojeg i Mađari smatraju nacionalnim junakom. Obilazak Tvrđave Zrinski uz licenciranog voditelja putovanja i kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i nastavak vožnje prema Pečuhu. Zaustavljanje kod Parka mađarsko-turskog prijateljstvau blizini parka pokopani su ostaci sultana Sulejmana I. Veličanstvenog, a tijelo je balzamirano i preneseno u Tursku. Park je otvoren na inicijativu Republike Turske povodom 500. godišnjice rođenja sultana. Kraće slobodno vrijeme za slikanje i uživanje u veličanstvenim spomenicima. Nastavak putovanja do Pečuha - „Grad mira“ nagrada koju je UNESCO dodijelio Pečuhu zbog promicanja manjinskih kultura i tolerancije. Po dolasku slijedi razgled grada uz licenciranog voditelja putovanja. Samo središte grada prepuno je povijesnih znamenitosti, ali i zanimljivih priča. Tako je primjerice, jedan od simbola grada Gazi Kasim-pašina džamija – vladavinom Osmanlija, Gazi Kasim paša je srušio crkvu Svetog Bartolomeja i od kamena sagradio džamiju. Nakon oslobođenja grada, džamija je preuređena u crkvu, tako što su promijenili kupolu i dogradili oltar. Na kupoli se nalaze i polumjesec i križ, a u unutrašnjosti osim kršćanskih freska, ima i stihova iz Kurana. U samoj blizini su i Katedrala Sv. Petra i pavla, Cella Septichora – nekropola koja je izgrađena krajem 4. stoljeća. Sastoji se od sedam podzemnih prostorija i čuva ostatke ranokršćanskih grobnica. Zidovi grobnice Petra i Pavla oslikani su freskama apostola i drugih znamenitih osoba. Građevine su od 2000. godine pod zaštitom UNESCO-a. Također Pečuh je poznati po skupocjenom porculanu - posebne eozin boje, “boje svjetlosti” (proces proizvodnje i danas je tajna), kao i po pirogranit keramici, koja je otporna na vanjske uvjete, a krasi preko 1.000 objekata širom svijeta. Nakon završetka razgleda slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Uživajte u blagdanskom ozračju, ugrijte se kuhanim vinom uz miris adventskih specijaliteta. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe te slijedi povratak u smjeru Hrvatske. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi. Cijena aranžmana iznosi 339,05 HRK po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Pečuh , Sigetvar Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
17.12.2023 08:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u autobusu, troškove organizacije putovanja, PDV
 • ulaznica za Tvrđavu Zrinski
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 45,00 EUR po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 339,05 HRK po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 10,00 EUR najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 5 EUR – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 5 EUR
2.      red Sjedala 5, 6 5 EUR
Sjedala 7,8 5 EUR
Sjedala iza 2. vrata 5 EUR
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2023. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Popunjeno
From 35 EUR / 263,71 HRK
Popunjeno
From 180 EUR / 1.356,21 HRK
Popunjeno
From 30 EUR / 226,04 HRK
Popunjeno
From 45 EUR / 339,05 HRK
Popunjeno
From 40 EUR / 301,38 HRK
Popunjeno
From 55 EUR / 414,40 HRK
Close

Advent Pečuh

Cijena
45 EUR / 339,05 HRK po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.

  Unesite podatke za odrasle osobe:
  Unesite podatke za djecu:
  Način plaćanja:


  Dodatne opcije:


   Pošalji upit u vezi ovog putovanja