Advent Ljubljana

Garantirano
Cijena
300 HRK / 39,82 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Ljubljana
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 18.12.2022.
18.12.2022.

Ljepote adventa u Ljubljani

Program putovanja:                                                                                           

Polazak u 06:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do Ljubljane -  glavni i najveći grad Slovenije. Leži na rijeci Ljubljanici, približno 10 km od utoka u Savu. Po dolasku u grad slijedi zaustavljanje kod Shopping centra BTC City Ljubljana. Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i odlazak do centra grada. S obzirom da Ljubljana nije veliki europski grad, s lakoćom ćemo napraviti obilazak grada uz licenciranog voditelja putovanja. Šetnja gradom do Zmajskog mosta zaštitni je znak Ljubljane i jedna od najpoznatijih znamenitosti grada. Most datira iz 1901. godine i sagrađen je za cara Franju Josipa te se u njemu krije zanimljiva legenda: ako most prijeđe djevica, zmaj će zamahnuti repom. Dolazak do uspinjače/stepenica za Ljubljanski dvorac - 60 metara iznad Starog grada, smješten na malom brežuljku, nalazi se još jedan simbol grada. Glavna atrakcija u Ljubljani stara je 900 godina te je nekoliko stoljeća služila kao vojna i kraljevska rezidencija. Popeti se možete pješke ili uspinjačom (doplata). Uživanje u prekrasnom pogledu na grad, kraće slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme, spuštanje u grad sve do Tromostovja - riječ je o skupu triju mostova preko rijeke Ljubljanice koja povezuje povijesni i moderni dio Ljubljane i Prešernovog trga - glavni trg u Ljubljani te je posvećen najvećem pjesniku, Francu Prešernu, čiji se kip nalazi na sredini trga. To je mjesto koje pruža pogled na veličanstvene odvojene zgrade koje okružuju trg. Završetak šetnje kod Parka Tivoli - zeleno srce Ljubljane jedan je od najvećih i najljepših gradskih parkova. Smješten je u središtu grada te je bogat raznim sadržajima kao što su igrališta, jezera, fontane, izložbe, palače i slično. Nakon završetka razgleda slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Uživajte u blagdanskom ozračju, ugrijte se kuhanim vinom uz miris adventskih specijaliteta. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe te slijedi povratak u smjeru Hrvatske. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.

 

 Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.

Cijena aranžmana iznosi 300,00 HRK po osobi. Cijena aranžmana iznosi 39,82 EUR po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Ljubljana Discover Ljubljana
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
18.12.2022 06:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 300,00 HRK po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 39,82 EUR po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 50,00 kn najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Garantirano
From 850 HRK / 112,81 EUR
Popunjeno!
From 170 HRK / 22,56 EUR
Garantirano
From 300 HRK / 39,82 EUR
Garantirano
From 250 HRK / 33,18 EUR
Popunjeno!
From 300 HRK / 39,82 EUR
Garantirano
From 330 HRK / 43,80 EUR
Podijeli
Close

Advent Ljubljana

Cijena
300 HRK / 39,82 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Ljubljana
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja