Advent Delnice, Rijeka, Trsat

Garantirano
Cijena
250 HRK / 33,18 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 04.12.2022.
04.12.2022.

Zimska čarolija u Gorskom kotaru i Kvarneru

Program putovanja:                                                                                            

Polazak u 07:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do srca Gorskog kotara. Po dolasku u mjesto Delnice i sastanak sa lokalnom turističkom vodičicom specijaliziranom za Gorski kotar. Razgledavanje zanimljivosti Delnica – vidikovac Janet Majnarich, posjet jedinstvenoj skijaškoj skakaonici na obroncima zaštićene šume Japlenški Vrh, razgledavanje gatera s jelenskom divljači. Šetnja parkom kralja Tomislava uz priče i legende iz prošlosti Delnica. Slijedi razgledavanje jedinstveno uređenog sela Bake Mraz u centru grada Delnice uz susret s Bakom Mraz i njenim vilenjacima te slobodno vrijeme za kavu i uživanje u programu Delničke adventske bajke. Nakon slobodnog vremena, ukrcaj u autobus i nastavak vožnje u smjeru Rijeke - grad koji teče. Po dolasku slijedi razgled grada s licenciranim lokalnim vodičem. Početak je na samom Korzu – najprostranija gradska šetnica do koje, može se reći, vode svi putevi u Rijeci. Ova žila kucavica grada, koja nosi ime Ante Starčevića, u blizini je gotovo svih najvažnijih gradskih znamenitosti, a na njoj ne možete promašiti Gradski toranj, neprepoznatljiviji simbol Rijeke. U blizini se nalaze i ostale znamenitosti kao što su katedrala Svetog Vida - Riječka katedrala sv. Vida jedina je barokna rotonda monumentalnih proporcija izgrađena na tlu Hrvatske; Hrvatsko Narodno kazalište i brojne druge. Nakon razgleda grada, slobodno vrijeme za samostalno uživanje. Uživajte u blagdanskom ozračju, ugrijte se kuhanim vinom uz miris adventskih specijaliteta. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i polazak na posljednju destinaciju. Za kraj dana predviđeno je kraće zaustavljanje na Trsatu - Božićna bajka na Trsatskoj gradini proteklih je godina postala apsolutni adventski hit u regiji. Unikatne božićne dekoracije i jedinstvene ručno izrađene jaslice i ovog će Adventa udahnuti božićni duh stoljetnoj trsatskoj dami. Na putu će se naći svima poznati protagonisti priče, a nad gradom će se ponovno nadviti veličanstvena Votivna kruna, ujedno i najveća u Europi. Nakon kraćeg slobodnog vremena za šetnju i uživanje, predviđen je polazak prema kući. Povratak je planiran u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 250,00 HRK po osobi. Cijena aranžmana iznosi 33,18 EUR po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Delnice , Rijeka , Trsat Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
04.12.2022 07:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • cjelodnevna usluga lokalnog turističkog vodiča specijaliste za Gorski kotar
 • razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
Cijena aranžmana iznosi 250,00 HRK po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 33,18 EUR po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 50,00 kn najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Popunjeno!
From 170 HRK / 22,56 EUR
Garantirano
From 300 HRK / 39,82 EUR
Popunjeno!
From 300 HRK / 39,82 EUR
Garantirano
From 330 HRK / 43,80 EUR
Popunjeno!
From 170 HRK / 22,56 EUR
Podijeli
Close

Advent Delnice, Rijeka, Trsat

Cijena
250 HRK / 33,18 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja