Advent BUDIMPEŠTA

Cijena
250 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Budimpešta
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 11.12.2021.
11.12.2021.

KOPRIVNICA - BUDIMPEŠTA - KOPRIVNICA

Program putovanja:                                                                                    

Polazak u 05:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do glavnog grada Mađarske, Budimpeštezahvaljujući raskošnim građevinama, širokim bulevarima, elegantnim kavanama i raskošnim secesijskim kupeljima mađarska prijestolnica uvijek puno toga za ponuditi. Nastala je kada su se spojili gradovi Budim i Óbuda na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj obali. Po dolasku u Budimpeštu odlazak na panoramsku vožnju gradom na kojoj ćemo proći pored parlamenta - kompleks koji se nalazi na istaknutom položaju neposredno na peštanskoj obali Dunava; mostova na Dunavu sve do Trga Heroja – naručen je 1896.godine za proslavu tisućljeća mađarske države. Kraća šetnja po trgom koji je jedan od najimpresivnijih otvorenih prostora u Budimpešti. Nakon kraćeg razgledavanja odlazak autobusom do Bazilike sv. Stjepana. Kod bazilike ćemo se iskrcati te na razgled dalje krenuti pješke s licenciranim pratiteljem putovanja. Šetnja do Bazilike sv. Stjepana kroz Elizabetin trg i cijelu Vaci ulicu sve do Velike tržnice. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za uživanje u čarima predivne mađarske prijestolnice. Uživanje u adventskom ozračju i uz mađarske specijalitete – Lángos (lepinja), Gulyás, Palacsinta (zapečene palačinke), Halászlé (riblji gulaš), Kürtőskalács (dimnjak kolač), Dobostorta, Körözött (zrnati sir s paprikom), ali i mnogi drugi. Nakon slobodnog vremena, okupljanje grupe te odlazak autobusom do Budimskog grada, odnosno Ribarske tvrđave – kompleks koji nalikuje na tvrđavu nalazi se na strmoj padini prema Dunavu, ispred crkve sv. Matije. Ime „Ribarska tvrđava“ nastalo je zbog toga što se ondje nekoć nalazila obrambena utvrda ribarskog ceha. Razgled starog dijela grada uz uživanje u predivnom pogledu na Peštu. Kraće slobodno vrijeme za osobne programe. Nakon slobodnog vremena polazak prema kući. Ugodna vožnja uz zaustavljanja prema potrebi. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.

 

**Dodatna vrijednost: za ovo putovanje dobivate 1 pečat na Kartici povjerenja!

O putovanju

Odredište
Budimpešta Discover Budimpešta
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
11.12.2021 05:00
Uključeno u cijenu
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani voditelj putovanja
 • razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju putovanja, te PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi

BITNE INFORMACIJE potrebne za navedeno putovanje!

Protokoli koji se primjenjuju prilikom ulaska i boravka u Republici Mađarskoj uslijed pandemije virusa:
Državljani Republike Hrvatske u Mađarsku mogu ući s valjanom putovnicom ili osobnom iskaznicom. Državljani Republike Hrvatske (s valjanom
putovnicom ili osobnom iskaznicom), za ulazak u Mađarsku ne trebaju predočiti negativan PCR test na SARS-CoV-2, antigen test niti potvrde o
cijepljenju kada u Mađarsku ulaze direktno iz države čiji su državljani.

Prilikom povratka u Hrvatsku točnije prelaska hrvatske granice svi putnici su dužni predočiti:

 • EU digitalna covid potvrdu ili potvrdu o cijepljenju
 • potvrdu o infekciji i oporavku od virusa COVID-19 (15-180 dana nakon pozitivnog testa) ili;
 • negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili;
 • negativan antigenski test ne stariji od 48 sati.

Putnicima koji nemaju niti jedan od traženih dokumenata biti će propisana izolacija u trajanju od 10 dana po povratku sa bilo koje destinacije u svijetu ili Europi. Putnici se najnormalnije vraćaju na polazišno mjesto u Koprivnici, te po dolasku mogu obaviti testiranje, poslati isto na mail adresu koju ćete dobiti na granici te vrlo brzo i jednostavno izaći iz izolacije. Osim ako je u zemlji u koju putujemo propisani drugačije nije se potrebno testirati sve do dolaska doma u Hrvatsku bilo da posjedujete COVID putovnicu ili ne.

 

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti puni iznos, najkasnije 7 dana prije polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom.
Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

 1. red – sjedalo 1,2 – 50 kn (isključivo na upit)
 2. red – sjedalo 3, 4 – 50 kn
 3. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50 kn
  sjedala iza 2. vrata – 50 kn, ostala raspoloživa sjedala – nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

U slučaju niže navedenih razloga, svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane agencije utjecaja bilo kojeg od navedenih razloga na popunjavanje aranžmana imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2021. godini za vrijeme trajanja pandemije.

 • Ukoliko je prema svjetskim COVID-19 listama u zemlji u kojoj se nalazi destinacija putovanja uvedena zabrana putovanja građana Republike Hrvatske
 • Ukoliko je na destinaciji uvedena obveza testiranja na COVID-19, bilo na destinaciji vašeg putovanja ili da je to po povratku u Republiku Hrvatsku nakon putovanja (ne vrijedi u slučaju da je osigurano besplatno testiranje)
 • Ukoliko je uvedena obavezna karantena ili samoizolacija po dolasku na destinaciju ili povratku u Hrvatsku
 • Svi garantirani polasci ne smatraju se garantiranim u slučaju loše epidemiološke situacije na destinaciji sukladno gore navedenim točkama
 • Prilikom autobusnih putovanja agencija će se pridržavati svih u tom trenutku zakonski propisanih mjera. Ukoliko u slučaju promjene određenih mjera nije moguće održati putovanje, isto će biti odgođeno te putnicima biti ponuđen povrat akontacije

Ukoliko putnik otkaže putovanje, a da nije u obzir uzet jedan od gore navedenih parametara za uplaćeno putovanje vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

From 180 kn
Podjeli
Close

Advent BUDIMPEŠTA

Cijena
250 kn po person
Trajanje
1 dan
Odredište
Budimpešta
Mjesta
35+

Popunite formu za rezervaciju putovanja.Pošalji upit u vezi ovog putovanja