Advent am Wörthersee

Garantirano
Cijena
330 HRK / 43,80 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+
 • Plan puta
 • Informacije
 • Slična putovanja
 • 10.12.2022.
10.12.2022.

Ljepote adventa u Klagenfurtu

Program putovanja:    Polazak u 06:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici. Ugodna vožnja s usputnim odmorima prema potrebi do jezera Wörthersee -  prepoznatljivo po plavo-zelenoj boji vode. U ranom 19. stoljeću močvarne obale su bile dom samo nekoliko siromašnih seljaka. Izgradnjom austrijske Južne željeznice, sredinom 19. stoljeća, jezero se brzo pretvorilo u ekskluzivno ljetno odredište bečkog plemstva. Dolazak do planine Piramidenkogel - na kojoj se nalazi zaštitni znak pokrajine Koruške – drveni toranj visok 100 m koji se nalazi na 851 metru nadmorske visine, na vrh se možete popeti uz 441 stepenicu ili za one kojima se to ne sviđa postoji i lift. Za one hrabrije dolje se možete spustiti i toboganom, a vožnja traje cca 20 sekundi. Kraće slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Ukoliko želite možete se popeti na vidikovac (doplata) ili pak uživati u adventskom sajmu s tradicionalnim zanatima podno vidikovca. Na adventskom sajmu nalaze se proizvodi seoskih gospodarstava, te mnogobrojni autohtoni proizvodi. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe i nastavak vožnje do grada Klagenfurtanalazi se na tirkizno zelenom jezeru Wörthersee naziva i renesansnim draguljem. Talijanski graditelji obilježili su grad star 800 godina izvanredno restauriranom palačom, dvorištima i trgovima. Po dolasku u grad slijedi obilazak grada uz licenciranog voditelja putovanja. Upoznat će Vas s najznačajnijim znamenitostima grada kao što su Stari i Novi trg na kojem se nalazi Fontana Lindwurmprikazuje zmaja, kojeg krasi gradski grb, i Herkula, junaka vitezova koji su se oduprli zmaju, zatim Fontana Wörthersee Mandl – nalazi se u samom središtu grada, a podignuta je u čast Mandlu, prema legendi, čovječuljku s bačvicom iz koje teče voda kao podsjetnik na veliku poplavu iz koje je nastalo jezero Wörthersee. Nakon završetka razgleda slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje, uživanje i/ili odmor. Uživajte u blagdanskom ozračju, ugrijte se kuhanim vinom uz miris adventskih specijaliteta. U dogovoreno vrijeme, okupljanje grupe te odlazak do malog mjesta Pörtschach am Wörthersee, gdje se nalazi Tihi advent - tipičan i originalan koruški sajam. Osobito se preporučuje romantično pješačenje uz baklje duž poluotoka pa sve do živih jaslica koje su dio adventskog sajma. Kraće slobodno vrijeme za uživanje u šetnji uz adventski sajam i jezero. U dogovoreno vrijeme okupljanje grupe te slijedi povratak u smjeru Hrvatske. Povratak u Koprivnicu previđen je u kasnijim večernjim satima.  

 

Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica.

Cijena aranžmana iznosi 330,00 HRK po osobi. Cijena aranžmana iznosi 43,80 EUR po osobi. Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.   REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA: Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu...

O putovanju

Odredište
Klagenfurt , Pörtschach am Wörthersee , Pyramidenkogel Discover Destinations
Mjesto polaska
Autobusni kolodvor KOPRIVNICA
Datum i vrijeme polaska
10.12.2022 06:00
Dodatne informacije
Kartica povjerenja: 1 pečat
Cijena uključuje
 • prijevoz autobusom turističke klase
 • licencirani pratitelj putovanja
 • razgledi prema programu
 • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV
Nije uključeno u cijenu
 • ostali osobni troškovi
 • Ulaznica za Pyramidenkogel (odrasli =15€, djeca 16-17 god. i studenti=10€, djeca 6-15 god. =7,5€, djeca 0-5 god. =besplatno)
Cijena aranžmana iznosi 330,00 HRK po osobi.
Cijena aranžmana iznosi 43,80 EUR po osobi.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Ukoliko polazak nije garantiran za rezervaciju su potrebna samo imena i prezimena osoba te jedan kontakt broj. Nakon što je putovanje garantirano potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 50,00 kn najkasnije 3 dana nakon garantiranog polaska. Ukoliko uplata nije evidentirana, rezervaciju smatramo otkazanom. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije 7 dana prije polaska.

Plaćanje je moguće u poslovnici putničke agencije SILVIJA TURIST, na adresi Domžalska ulica 3, West centar, Koprivnica. Platiti možete gotovinom, debitnim karticama te kreditnim karticama (PBZ Visa, Diners). Ukoliko putovanje želite platiti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, molimo Vas da zatražite podatke za uplatu putem e-maila silvija.turist@gmail.com.

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1.       red Sjedala 1, 2 50,00 kn – isključivo na upit
Sjedala 3, 4 50,00 kn
2.      red Sjedala 5, 6 50,00 kn
Sjedala 7,8 50,00 kn
Sjedala iza 2. vrata 50,00 kn
Ostala raspoloživa sjedala nema nadoplate

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 

NAPOMENA vezana uz otkazivanje putovanja:

Svi putnici koji uplate putovanje, a isto bude otkazano od strane Agencije imaju pravo na 100% povrat novca ili se izdaje Voucher u uplaćenom iznosu. Izdani Voucher glasi na ime i prezime putnika te vrijedi godinu dana. Navedeno se odnosi na sve nove rezervacije u 2022. godini.

Ukoliko putnik otkaže putovanje, vrijede redovni Opći uvjeti putovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Predlažemo Vam osiguranje od otkaza putovanja koje se ugovara prilikom potpisivanja Ugovora o paket aranžmanu, te najkasnije 21 dan prije polaska na putovanje.  

Osiguranje od otkaza putovanja je osiguranje putem kojeg možete ostvariti povrat uplaćenog iznosa u slučaju da ste prisiljeni otkazati putovanje zbog bolesti ili izvanrednih situacija. Iznos osiguranja od otkaza putovanja odrađuje se prema ukupnog iznosu aranžmana te je za izračun potrebno dostaviti tražene podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa stanovanja, OIB).
Prilikom povrata uplaćenog iznosa aranžmana Agencija zadržava iznos osiguranja od otkaza putovanja. Ukoliko nije uplaćeno osiguranje, povrat nije moguće ostvariti.

 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici. Kalkulacija je izrađena za minimalno 30 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije.

Garantirano
From 850 HRK / 112,81 EUR
Popunjeno!
From 170 HRK / 22,56 EUR
Garantirano
From 300 HRK / 39,82 EUR
Garantirano
From 250 HRK / 33,18 EUR
Popunjeno!
From 300 HRK / 39,82 EUR
Podijeli
Close

Advent am Wörthersee

Cijena
330 HRK / 43,80 EUR po osobi
Trajanje
1 dan
Odredište
Više od 1
Mjesta
35+

  Popunite formu za rezervaciju putovanja.   Pošalji upit u vezi ovog putovanja