FlixBus prodaja autobusnih karata

Odsada, željenu kartu za FLIXBUS autobusnu liniju možete po istoj cijeni i uz svega par klikova kupiti i kod nas! Ispunite kontakt formular, pošalji upit i mi ćemo vas kontaktirati za više detalja i rezervaciju! Isto tako, možete nas kontaktirati i na naše kontakt brojeve: 048 644 772 / 099 348 8800 / 099 348 8806, putem e-maila: silvija.turist@gmail.com, ili nas jednostavno posjetite u našoj poslovnici na staroj adresi Domžalska ul.3, Koprivnica.

 

FLIXBUS PRODAJA AUTOBUSNIH KARATA

Flixbusovim zelenim autobusima možeš povoljno, udobno i ekološki proputovati cijelu Europu. Jednostavno odaberi svoju omiljenu liniju iz naše široke mreže autobusnih linija: svakodnevno ti nudimo 400.000 autobusnih linija iz više od 2.500 gradova u 34 europskih država. Drugim riječima, s nama stvarno možeš otkriti Europu.

Planiraš putovanje u planine? Možda ti je potreban mali predah i želiš opušteno ležati na plaži? Živiš u inozemstvu i želiš posjetiti svoju obitelj u domovini? Tvoja potraga za autobusnim linijama završava na našoj stranici. Zahvaljujući jednostavnoj i intuitivnoj platformi za kupovinu karata, od tvojeg te putovanja autobusom dijeli samo jedan klik mišem. Samo trebaš odlučiti u koje od izvrsnih odredišta želiš otputovati autobusom jer Flixbus ispunjava brojne želje: Njemačka, Austrija, Nizozemska i Italija dio su naše mreže autobusnih linija, a tu su još i Danska, Švedska, Mađarska, Češka, Hrvatska i brojne druge države! Prijavi se na naš newsletter ili nas lajkaj na Facebooku i redovito se informiraj o uvođenju novih autobusnih linija.

Želimo ti ponuditi besprijekornu uslugu tijekom putovanja autobusom. Pogodnosti su očite: besplatan Wi-Fi, zajamčeno sjedalo, mogućnost rezervacije sjedala, fleksibilna promjena, dva komada prtljage uključenih u cijenu karte, utičnice, grickalice i pića samo su neke od prednosti u kojima možeš uživati dok putuješ našim autobusima.

S Flixbusom je lako štedjeti: odluka o putovanju autobusom potvrđuje tvoju želju da putuješ ekološkim prometnim sredstvom koje se može pohvaliti uzornom bilancom CO2, zbog čega svakim kilometrom doprinosiš njegovoj uštedi – posve u skladu s našom krilaticom: „Vozi zeleno!“ Naše nevjerojatno povoljne autobusne karte izlaze u susret tvom novčaniku, dok naši točni i udobni autobusi čuvaju tvoje živce. Prošla su vremena kad si uza i niz stepenice teglio teške kovčege do sljedećeg željezničkog perona ili kad su te uzrujavali štrajkovi željeznice. Jednostavno sjedni u naš autobus i kreni na udobno putovanje, primjerice u Zagreb, München, Split ili Beč.

FlixBus iskustvo – naš koncept za uspjeh

Naš uspjeh temelji se na digitalizaciji tradicionalnog načina putovanja. Uz tehnološke inovacije poput online rezervacije i kupovine autobusnih karata, FlixBus aplikaciju, besplatan Internet i GPS Live Tracking za praćenje autobusa, predstavljamo novi način putovanja. Kroz planiranje te dinamično upravljanje cijena, našem putniku uvijek nudimo ono najbolje. Usko surađujemo i podržavamo mala i srednja regionalna poduzeća: naši regionalni autobusni partneri, najčešće obiteljske tvrtke s desetljećima iskustva, odgovorni su za zelenu FlixBus flotu. Tako se inovacije, duh start-upa i jak, međunarodni brend susreću s iskustvom i kvalitetom tradicionalnih poduzeća.

Kada mogu kupiti kartu za željeni termin?

Karte za naše linije mogu se kupiti na našoj internetskoj stranici otprilike od 4 do 6 tjedana prije polaska. Svakog dana neumorno radimo na izgradnji naše mreže i osmišljamo kako poboljšati postojeće linije. Pritom su nam tri stvari posebno važne: točnost, atraktivna vremena polaska i optimalne mogućnosti presjedanja. Kako bismo što prije reagirali na povratne informacije i uveli poboljšanja, u pravilu ne prodajemo karte više od nekoliko mjeseci unaprijed.

    Kontakt formular.