HNK – OPERA – DON PASQUALE
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

9.2.2018.
Balkon: 170 kn, Parket: 200 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 15:30 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM:

Polazak u 15:30 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici.  Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do Zagreba. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za šetnju gradom. Zatim slijedi odlazak do HNK-a- na komičnu operu Don Pasquale – koja počinje u 19:30 h. 

Komična opera talijanskog skladatelja Gaetana Donizettija već je na praizvedbi 1843. postigla velik uspjeh, postavši jednom od njegovih najpopularnijih opera. Tijekom tri čina pratimo zabavnu priču o dvoje zaljubljenih, Ernesta i Norine, koji nastoje poremetiti ženidbene planove starca Pasqualea. Brojna preru- šavanja, zamijene identiteta, zabune i obrati glavne su karakteristike ovog djela koje se u ludom ritmu poigrava sa životnim stereotipima. Oslanjajući se na likove talijanske commedie dell’arte, lik Pasqualea je temeljen na hirovitu Pantaloneu, Ernesto je varijanta zaljubljenog Arlecchinoa, a Norina je inačica dovitljive Colombine. Poslije bezbrojnih zapleta i peripetija mladi par stupa u brak, a opera završava poukom o tome kao se pod starost ne treba ženiti mladom djevojkom.
Bogata melodijska invencija, jednostavan i besprijekoran harmonijski stil, jasna glazbena struktura i obilje humora samo su neke od karakteristika ovoga šaljivog opernog djela. Predstava je nastala u koprodukciji s Operom mariborskoga SNG-a.

Odmah nakon završetka predstave povratak kući.

Cijena aranžmana Balkon: 170 kn, Parket: 200 kn

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • prijevoz autobusom turističke klase
  • ulaznica za operu u HNK – Don Pasquale
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.

Napomena

Za putovanje vrijede  upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr  ili osobno podići u poslovnici.

DODATNA VRIJEDNOST!!!!

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

HNK – OPERA – DON PASQUALE
Rezerviraj HNK – OPERA – DON PASQUALE

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon