OPATIJA I RIJEČKI KARNEVAL Karneval na Kvarneru
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

3.3.2019.
180 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 05:00 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 5:00 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici.  Dolazak u gradić plemenitog austro-ugarskog duha OPATIJU, razgled kulturno-povijesnih znamenitosti te šetnja parkom.  U parku se nalazi najstarija građevina Opatije, Crkva Sv. Jakova, koja se po prvi puta spominje u povijesnim spisima 1449. godine. Prema želji šetnja prekrasnom obalnom šetnicom Lungomare te slobodno vrijeme za istraživanje grada sa najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Nastavak putovanja prema RIJECI. Dolazak oko 12 sati na glavni Korzo. Sudjelovanje na međunarodnoj karnevalskoj povorci koja je kruna karnevalskih svečanosti na Kvarneru pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i orginalnosti, vatromet boja i oblika koji rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Povratak kući oko 18 sati. Dolazak u Koprivnicu u večernjim satima.

 

Otkako je u organizaciji Turističke zajednice grada Rijeke prvi put održan 1982. godine, obnovljeni Riječki karneval u najboljem je svjetlu nastavio višestoljetnu tradiciju maškaranja u primorskim krajevima Hrvatske i uzdignuo Grad na Rječini među najznačajnije europske karnevalske gradove. Kada su te godine riječkim Korzom prošetale tri maškarane grupe (karnevalska grupa “Lako ćemo”, “Pehinarski feštari” i “Halubajski zvončari”), nitko nije ni slutio kakav će razmjer tijekom godina poprimiti sad već tradicionalni Međunarodni riječki karneval, u sklopu kojeg je Međunarodna karnevalska povorka samo jedna od programa ove značajne manifestacije, i koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika i publike iz zemlje i inozemstva.

Cijena aranžmana 180 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz autobusom turističke klase,
  • licenciranog voditelja putovanja,
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane,
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja- nezgode putnika u javnom prijevozu,
  • organizaciju i realizaciju programa i PDV

Napomena

Za putovanje vrijede  upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici www.silvija-turist.hr ili osobno podići kod nas u agenciji. Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod upisa za rezervaciju potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenu, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

MOGUĆNOST PLAĆANJA DINERSOM DO 12 RATA

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA ZA OVO PUTOVANJE POVRAT NOVCA NE VRŠIMO!

***DODATNA VRIJEDNOST***

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

OPATIJA I RIJEČKI KARNEVAL
Rezerviraj OPATIJA I RIJEČKI KARNEVAL

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon