OBITELJSKI POSJET BUDIMPEŠTI ~posjet ZOO i Tropicariumu~
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

15.06-16.06.2019.
580 odrasli / 530 djeca

Polasci po gradovima

Koprivnica 5:00 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN:  KOPRIVNICA – BUDIMPEŠTA                               

Polazak u 5:00h autobusni kolodvor. Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do Budimpešte. Po dolasku u Budimpeštu kraći odmor te odlazak  na razgled grada uz stručnog lokalnog vodiča: BUDIM – RIBARSKA TVRĐAVA – CRKVA SV. MATIJAŠA – PARLAMENT – GELLERT BRDO – CITADELA – KATEDRALA – OPERA – ANDRASSY BULEVAR – TRG VELIKANA – PARK VAROSLIGET – KUPELJI SZECHENY – MOSTOVI NA DUNAVU. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe, te odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Uz čašu šampanjca ili večeru na brodu uživat ćete u doživljaju prekrasne mađarske prijestolnice s rijeke, uz obale Margaretinog otoka, ispod mostova, s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN: ZOO – TROPICARIUM

Doručak, nakon doručka odjava iz hotela, te odlazak prema ZOO VRT-U. Dolazak  u ZOO VRT – koji je osnovan prije gotovo 150 godina i jedan je od starijih ZOO Vrtova Europe- prepun divne vegetacije- obiteljsko druženje i uživanje u vrtu Nakon zoo vrta odlazak prema TROPICARIUMU- najvećem akvariju u srednjoj Europi- ovdje boravi na stotine životinja počevši od egzotičnih ptica, majmuna, riba, aligatora, morskih pasa i ostalih gmazova. Inače cijeli park je opremljen sa najmodernijom tehnologijom – pa svakako je neizostavno mjesto koje treba posjetiti. Uživanje i razgled do poslijepodnevnih sati.  Slobodno vrijeme te oko 18:00h povratak za Koprivnicu.

Cijena aranžmana 580 odrasli / 530 djeca

CIJENA UKLJUČUJE:

 

 • Prijevoz autobusom turističke klase,
 • Licencirani voditelj putovanja tijekom putovanja,
 • Stručni lokalni vodič za razgled grada Budimpešte
 • Smještaj u hotelu sa 3* na bazi noćenja s doručkom  
 • Jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju programa i PDV.
 • Ulaznica za ZOO vrt
 • Ulaznica za TROPICARIUM

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: 

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 150 kn 
 • Plovidba Dunavom uz čašu šampanjca i razgled Budimpešte s brodom 13€,
 • Večera na brodu 30€
 • Sve što nije navedeno kao uključeno (ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode kao što su piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i slično)

 

Djeca do 12 godina na trećem ležaju plaćaju 530,00 kuna


Napomena

Kalkulacija je rađena na bazi 40-45 putnika

Za putovanje vrijede Ugovor i opći uvijeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici.

 

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 100,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

 

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA ZA OVO PUTOVANJE POVRAT NOVCA NE VRŠIMO!!!!!

VRIJEDNOST VIŠE: 2 PEČATA NA KARTICI POVJERENJA!!!

OBITELJSKI POSJET BUDIMPEŠTI
Rezerviraj OBITELJSKI POSJET BUDIMPEŠTI

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon