KAZALIŠTE KEREMPUH – PREDSTAVA “ĆIRO”
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

26.9.2018.
120 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 16:30 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM:

Polazak u 16:30 h s autobusnog kolodvora u Koprivnici.  Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do Zagreba. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za šetnju gradom. Zatim slijedi odlazak do KAZALIŠTA KEREMPUH na predstavu ĆIRO – koja počinje u 20:00 h. 

Nakon nevjerojatnih uspjeha jednog od najpoznatijih glumaca u regiji, Tarika Filipovića, predstavljamo njegov najnoviji autorski projekt. 

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. S preko 300 odigranih izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja novi autorski projekt  – monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom Ćiro.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama. No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača?

Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Redatelj: Tarik Filipović
Odabir glazbe: Tarik Filipović 
Scenograf: Ivica Mamić
Kostimografkinja: Vedrana Rapić
Oblikovatelj svjetla: Igor Petrovski

Igra: Tarik Filipović

Oblikovanje vizualnih komunikacija: Mario Jurjević
Fotografije: Ines Stipetić

Odmah nakon završetka predstave povratak kući.

Cijena aranžmana 120 kn

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • prijevoz autobusom turističke klase
  • ulaznica za predstavu ĆIRO
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.

Napomena

Za putovanje vrijede  upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr  ili osobno podići u poslovnici.

DODATNA VRIJEDNOST!!!!

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

KAZALIŠTE KEREMPUH – PREDSTAVA “ĆIRO”
Rezerviraj KAZALIŠTE KEREMPUH – PREDSTAVA “ĆIRO”

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon