KAZALIŠTE GAVELA – “KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU”
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

20.12.2018.
140 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 15:30 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM:

Polazak u 15:30 h s Autobusnog kolodvora u Koprivnici.  Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do Zagreba. Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za uživanje i šetnju najboljim božićnim sajmom u Europi. Zatim slijedi odlazak do kazališta GAVELA na predstavu “Kako je počeo rat na mom otoku” koja počinje u 20:00 h. 

“Kako je počeo rat na mom otoku”, film Vinka Brešana, nastao 1996. po scenariju Ive i Vinka Brešana, svojevrsna je prekretnica u hrvatskom filmu ’90-ih – spojivši rat, odnosno njegov početak, kao temu sa žanrom komedije, “Otok” je uspio progovoriti o onome što smo tada proživljavali na humorističan način, prikupivši, dotad se činilo nevjerojatnih, 342 tisuće gledatelja. Redovi ispred kina i natpisi “Rasprodano” na blagajnama vjerojatna su posljedica činjenice da je ovaj film komunicirao i nasmijavao, analizirao i ironizirao, propustivši olakšavajući smijeh u nataloženu tamu. I pogled unatrag, više od 20 godina nakon kino-premijere, smješta ovaj rad među ponajbolja, najvitalnija ostvarenja naše kinematografije, zahvaljujući dinamično skrojenoj fabuli, živim, glumstvenim likovima s kojima se možemo poistovjetiti, dijalozima koji su nam se uspjeli upisati u kolektivnu memoriju, sugestivnoj tragikomičnoj atmosferi… A sada će “Otok” oživjeti i u kazalištu, u koprodukciji dvaju teatara – GDK “Gavella” i HNK u Šibeniku, kroz adaptaciju scenarija dramaturginje Željke Udovičić Pleština te u režiji Dražena Ferenčine. Jer ova u osnovi intimna priča, utkana u turbulentne društvene okolnosti jednog razdoblja koje nas je bez sumnje odredilo, ima nam – vjerujemo – što reći i danas, na pozornici.

Odmah nakon završetka predstave povratak kući.

Cijena aranžmana 140 kn

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • prijevoz autobusom turističke klase
  • ulaznica za kazališnu predstavu – “Kako je počeo rat na mom otoku”
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od odgovornosti za štetu, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.

Napomena

Za putovanje vrijede  upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na www.silvija-turist.hr  ili osobno podići u poslovnici.

DODATNA VRIJEDNOST!!!!

1 pečat na KARTICI POVJERENJA

KAZALIŠTE GAVELA – “KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU”
Rezerviraj KAZALIŠTE GAVELA – “KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU”

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon