DAŠAK MEDITERANA (TRST-MIRAMARE-PIRAN) TRST-MIRAMARE-PIRAN
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

6.5.2018.
235 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 3:00 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 03:00h sa autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraće zaustavljanje putem.Dolazak do Trsta i odlazak u središte grada TRSTA, lučkog grada s dugom trgovačkom tradicijom koji je oduvijek bio važno tranzicijsko središte i centar gdje su se susretale razne kulturne. Obilazak grada i kulturno povijesnih znamenitost: kanal Grande, crkve Sant’Antonio nuovo i sv. Spiridiona, trg Ujedinjene Italije, jedan od najljepših dijelova grada i njegove impozantne građevine poput gradske vijećnice, Guvernerove palače, poznate fontane. Nakon razgleda kraće slobodno vrijeme za uživanje u odličnoj kavi, tiramisu kolaču i ostalim delicijama talijanske gastronomije ……Zatim slijedi nastavak putovanja do dvorca MIRAMARE. Ovaj prekrasni dvorac izgrađen je 1856.g. i smješten je na strmim stijenama tik do mora. Bilo je to ljubavno gnijezdo cara Maximilijana Habsburškog i belgijske princeze Charlotte. Slobodno vrijeme za razgled dvorca te obilazak lijepog vrta i park šume koja okružuje dvorac.

Zatim slijedi odlazak do Pirana. Piran je grad i središte istoimene općine u jugozapadnoj Sloveniji na Jadranskoj obali Piranskog zaljeva. Mjesto je pravi muzej na otvorenom sa srednjovjekovnom arhitekturom i bogatim kulturnim nasljeđem –  administrativni centar istoimene općine i jedan od glavnih slovenskih turističkih atrakcija. Oko 16:30h slijedi povratak kući i dolazak u Koprivnicu u večernjim satima.  

Cijena aranžmana 235 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

  • prijevoz autobusom turističke klase,

  • licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja,

  • razglede prema programu,

  • ulaznica za dvorac MIRAMARE- prvi nedjelju u mjesecu – gratis,  

  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, organizaciju i realizaciju programa, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – nezgode putnika u javnom prijevozu, PDV.


Napomena

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba.

Za putovanje vrijede Ugovor i opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST. Koje možete naći na našoj web stranici: www.silvija-turist.hr ili osobno podići u poslovnici

REZERVACIJE I UVJETI PLAĆANJA:

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

DODATNA VRIJEDNOST: ZA OVO PUTOVANJE DOBIVATE 1 PEČATA NA KARTICI POVJERENJA!!!

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA ZA OVO PUTOVANJE POVRAT NOVCA NE VRŠIMO!!!!!

DAŠAK MEDITERANA (TRST-MIRAMARE-PIRAN)
Rezerviraj DAŠAK MEDITERANA (TRST-MIRAMARE-PIRAN)

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon