BRATISLAVA – KITTSEE
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...

30.3.2019.
220 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 5:00 sati Autobusni kolodvor

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak u 5:00 sata s Autobusnog kolodvora u Koprivnici. Vožnja sa usputnim odmorima prema potrebi do gradića Kittsee gdje se nalazi tvornica čokolade Hauswirth. Slobodno vrijeme za degustaciju i kupnju proizvoda. Nakon toga slijedi odlazak prema Bratislavi. Dolazak u Bratislavu te odlazak na razgled grada i kulturno povijesnih znamenitosti uz voditelja putovanja. Bratislavski dvorac (Bratislavsky hrad) koji se nalazi iznad grada, a sa njega se pruža zaista spektakularan pogled na moderni dio grada Petržalku. Odlazak u Stari grad (Stare Miesto) koji je zaista poseban. Nalazi se na istočnoj obali Dunava te je zapravo većim dijelom pješačka zona, što je i više nego dobro. Ovdje se tako nalazi i većina kulturnih i povijesnih znamenitosti grada kao što su Gradska vijećnica (Stara radnica) tj. kompleks zgrada podignutih u 14/15. st – Mihaelova vrata, jedina očuvana vrata nekadašnjih srednjovjekovnih gradskih zidina koja se ujedno smatraju najstarijom građevinom u Bratislavi, te katedrala Sv. MartinaPrimacijalni trg s nadbiskupskom palačom – Slovačko narodno kazalište na Hviezdoslavovom trgu (Hviezdoslavovo namestie) – Predsjednička palača (Grasalkovičeva palača). U Starom gradu nalaze se i mnoge druge zanimljivosti – od poznatog Čumila do čudnovatih uličnih kipova. Nakon obilaska grada slijedi slobodno vrijeme za vlastiti program. Preporučamo odlazak u jednu od mnogobrojnih pivnica na ručak te neizostavno kušanje provjereno kvalitetnih slovačkih piva. Povratak kući te dolazak u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana 220 kn

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz autobusom turističke klase
  • licenciranog voditelja putovanja
  • svi razgledi prema programu
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja nezgode putnika u javnom prijevozu, organizacija i realizacije programa, PDV.

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznice za objekte i muzeje koji se posjećuju, osobne troškove

Napomena

Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika.

Za putovanje vrijede  upute i opći uvjeti putovanja turističke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na našoj web stranici www.silvija-turist.hr  ili osobno podići kod nas u agenciji.

Kod rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju u roku od 5 radnih dana najmanje 50,00 kn po osobi da rezervaciju smatramo potvrđenom, dok je ostatak uplate potrebno izvršiti najkasnije 7 dana prije polaska na put. Ukoliko uplata nije evidentirana kako je navedeno rezervacija se smatra otkazanom!!!

 

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA ZA OVO PUTOVANJE POVRAT NOVCA NE VRŠIMO!!!!!

***DODATNA VRIJEDNOST***

1 pečata na KARTICI POVJERENJA

BRATISLAVA – KITTSEE
Rezerviraj BRATISLAVA – KITTSEE

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon