IRON MAIDEN
1 zvjezdica2 zvjezdice3 zvjezdice4 zvjezdice5 zvjezdica (Budi prvi koji će ocijeniti aranžman!)
Loading...Loading...

24.07.2018.
90 kn

Polasci po gradovima

Koprivnica 17:00 sati Autobusni kolodvor

 

 

Program putovanja:

Polazak autobusa s autobusnog kolodvora u Koprivnici u 17:00 h. Vožnja do Zagreba, dolazak te kraće slobodno vrijeme prije koncerta koji počinje u 20:00 h u Areni Zagreb.

Polazak prema Koprivnici odmah nakon koncerta.

 

Nakon iznimno uspješne globalne turneje 2016/2017, u sklopu promocije njihovog 16. studijskog albuma The Book of Souls, IRON MAIDEN ponovno kreće na put u 2018., s nizom arena i festivalskih nastupa u Europi, otvaranjem svjetske turneje Legacy of The Beast u Tallinnu, u Estoniji 26. svibnja, a s planiranim završetkom u O2 Areni u Londonu 10. kolovoza. U Zagreb stižu 24. srpnja 2018. 

Koncept svjetske turneje the Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svjetova”, koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Tremonti su američki heavy metal bend koji će 24.7.2018. u Areni Zagreb nastupiti kao posebni gost legendarnog Iron Maidena. Njihov će trash metal, speed metal, alternative metal, hard rock i post-grunge glazbeno-žanrovski koktel pred hrvatsku publiku donijeti heavy metal struja iz Orlanda na Floridi.

Cijena aranžmana 90 kn

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

  • prijevoz autobusom turističke klase,
  • jamčevno osiguranje za turističke paket aranžmane,osiguranje od odgovornosti za štetu, organizaciju i realizaciju programa, PDV.

U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

  • KARTA ZA KONCERT – MOŽETE KUPITI PUTEM SUSTAVA EVENTIM TE NA KIOSCIMA TISKA I U TISAK MEDIA CENTRIMA

Napomena

Za putovanje vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SILVIJA TURIST koje možete naći na www.silvija-turist.hr ili osobno podići u agenciji.

U SLUČAJU ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA OD STRANE PUTNIKA ZA OVO PUTOVANJE POVRAT NOVCA NE VRŠIMO!!!!!

IRON MAIDEN
Rezerviraj IRON MAIDEN

Prezime i ime

OIB

Adresa

Email

Telefon

Aranžman

Datum

Putnici (ime i prezime)

Putno osiguranje
 DA NE

Upit

Naše najbolje ponude u tvoj inbox
Rado ćemo te informirati o posebnim ponudama, lastminute aranžmanima i novostima! Upiši svoj mail:
Right Menu Icon